3.4.08

en pere porquer sa presenta


Bones tardes, soc en Jeroni Porquer un des membres d'aquesta asociacio.Es meu objectiu d'avui no es entrar directament en es tema central d'aquest web que es o podriem dir que te com a base s'anticatalanisme.


Si no que jo tenia pensat d'explicarvos com funcionava aquesta asociació i diguervos a tots com anirem actualitzant aquest web. Bé per començar jo crec que no cal dirvos que esteim escrivint darrere pseudónims per evitar conflictes amb altres grups catalanistes que hi pot haver a sa illa com es es cas des maulets. Que noltros sabem bé que aquest tipus de gent no sap dialogar i lo unic que cerquen es tenir brega amb tot deu pareix que amb ves de defensar es seus ideals lo unic que fan es ficar-se en es maulets per poder tenir una bona excusa per ventar galtes...bé pero aquest no es es tema d'avui.Com vos anava diguent cadascu de sa nostra asociació escriura amb un pseudonim diferent vull confiar en que s'actualitzi cada dia i si no casi cada dia,ja que noltros ens pres aquest web com una cosa seria.


Aquest web ara esta començant a caminar i de moment no te molta forma pero vos puc avançar que d'aqui poc ja començara a tenir forma dins aquest web si inclouran diversos apartats que encara esteim pensant quins seran pero tots giraran sobre s'opressió que tant ses Illes Balears com Valencia esteim sofrint perque colqun dia pogem arribar a aconseguir que es politics no donin s'esquena a aquest tema,perque sa nostra llengo i sa nostra cultura sigui reconescuda internacionalment,perque hi tenim que posar dos coions aixi com ho varen fer es Valencians. I perque d'una vegada per totes ses nostres Illes deixin de sentir-se en perill un perill que molta de gent no veu pero que es allá. I no cal dir que res d'aixo no sera posible sense es teu suport,perque et necesitam tant com s'aire que respiram et demanam de tot cor ¡¡¡QUE ENS AJUDIS A LLUITAR!!!

No hay comentarios: