3.4.08


BONES!,soc En Pere Paparra.


Me present,Soc un palmesano de pura cepa:),i form part d'aquest grup anticatalanista,i jo se que encare que moltisima de gent dira que esteim bollats o que ells son molts mes,vull dir,marcar i remarcar que hi ha un gran esperit anticatalanista a sa nostra Comunitat,Ses nostres Illes Balears.


Be deixant enrere es sentiment españolista,que molta de gent anticatalanista no el tendra,vull recalcar que ses nostres illes NO,repeteix NO son Catalanes,no hu seran i ben orgullosos d'això.Tambe volia fer una critica cap es BLOC de ses illes,(llevant EU-Els verds)que es seu unic proposit es menjar es cap de sa gent i fer un projecte de Nació que es inexistrent i que va en contra des meus principis ,millor dit des nostros principis.


Diven que compartim cultura,llengo i tradicions.MENTIDA.


Lo de sa llengo es discutible(estic xerrant en Baléà,no en Català),ses tradicions son ben diferents,no feim sa puta subnormalidad ¡des caga tio,que me fa riure pèrque es penos.Menjen ells robiols?Crespells?sobrasada?


Sa tradició,una altre mentida.A mem no saben ni qui va ser Sant Antoni,ni que era sa flor romanial per exemple.



Acabant,volia fer un crit a tots es baléàs a que lluitin per sa nostre llengo,i no se deixin trepitjar per aquesta escòria de gent,i que sempre,sempre,sempre haura un grup de gent lluitant contra contra es catalufos asquerosos.



DEMÀ EXPLICARE A ES DETALL SA NOSTRA CAMNPANYA I EN QUE COINSISTIRA;)





MAI CATALANS!





Enciclopedia Universal Ilustrada, tomo XXI pagina 43:


"....asimismo, los modos de hablar usados en España...........habiendo las modalidades galaica, portuguesa, asturiana, leonesa, catalana, valenciana, murciana, balearico y castellano".

1 comentario:

Anónimo dijo...

bones magrada molt es teu blog i sobre tot per defrendre ses baleas :) estik amb tu ab sa lluita contra es catalanisme... per sert tb som palmesana ;)